<transcy>Πολιτική απορρήτου</transcy>

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ-ΧΡΗΣΗ COOKIES
Η εταιρεία χρησιμοποιεί διατάξεις (cookies), με σκοπό τη διενέργεια ή τη διευκόλυνση της διαβίβασης μιας επικοινωνίας μεταξύ αυτής και του χρήστη, μέσω του δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Οι εν λόγω διατάξεις (cookies), εφόσον έχετε επιλέξει να τα δέχεσθε, βάσει σχετικών παραμετροποιήσεων του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή, είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται τοπικά στην προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο του ατόμου που επισκέπτεται τη σελίδα. Οι διατάξεις (cookies) καθιστούν δυνατή την αναγνώριση του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο, χωρίς ωστόσο να λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή σας.
Από αυτά τα δεδομένα, τα προφίλ για χρήση δημιουργούνται με ψευδώνυμο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διατάξεις (cookies) ή εικονοστοιχεία (pixel tags). Αυτά τα δεδομένα συλλέγονται ανώνυμα για να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς μάρκετινγκ και βελτιστοποίησης. Όλα τα δεδομένα επισκεπτών αποθηκεύονται χρησιμοποιώντας ένα ανώνυμο αναγνωριστικό χρήστη και μπορούν να συγκεντρωθούν σε ένα προφίλ χρήσης. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διατάξεις (cookies) για τη συλλογή και αποθήκευση αυτών των δεδομένων, αλλά τα δεδομένα παραμένουν αυστηρώς ανώνυμα. Τα δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για την προσωπική αναγνώριση ενός επισκέπτη και δεν θα συγκεντρωθούν μαζί με προσωπικά δεδομένα. Η συλλογή και αποθήκευση δεδομένων μπορεί να απορριφθεί ανά πάσα στιγμή για τις επόμενες υπηρεσίες.Οι ετικέτες pixel, web beacons, GIF ή παρόμοια εργαλεία (όλα εφεξής αναφερόμενα ως εικονοστοιχεία “pixel tags”) χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση του όγκου χρήσης μιας ιστοσελίδας και τη στατιστική αύξηση των ποσοστών απόκρισης. Τα pixel tags μας επιτρέπουν να μετράμε τους χρήστες, που επισκέπτονται τις συγκεκριμένες δευτερεύουσες σελίδες ενός ιστότοπου και να εκτελούν τις υπηρεσίες μας με εμπορικά σήματα και να μας βοηθάει να υπολογίζουμε και να βελτιστοποιούμε την απόδοση ή τους ιστότοπούς μας. Τα δεδομένα που συλλέγονται με τεχνολογίες etracker δεν χρησιμοποιούνται για την προσωπική αναγνώριση του επισκέπτη στον ιστότοπο και δεν ενοποιούνται με προσωπικά δεδομένα σχετικά με τον κομιστή του ψευδώνυμου χωρίς τη ρητή και σαφή συγκατάθεση του συγκεκριμένου προσώπου. Η συλλογή και η αποθήκευση δεδομένων μπορεί ανά πάσα στιγμή να αντιταχθεί με ισχύ στο μέλλον.
Στο παρόν website χρησιμοποιούνται υπηρεσίες remarketing (συμπεριλαμβανομένου του Google Adwords και του Facebook) για διαφήμιση-προώθηση σε τρίτες ιστοσελίδες (συμπεριλαμβανομένης της Google και της πλατφόρμας της Facebook) σε επισκέπτες που έχουν επισκεφτεί τουλάχιστον μια φορά το παρόν website. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να διαφημιστούμε σε προηγούμενους επισκέπτες που δεν έχουν ολοκληρώσει κάποια διαδικασία στην ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα έχουν χρησιμοποιήσει την φόρμα επικοινωνίας για κάποιο ζήτημα. Η διαφήμιση μπορεί να εμφανιστεί είτε στην σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google, είτε σε κάποια ιστοσελίδα που συμπεριλαμβάνεται στο Display Network της Google ή άλλου δικτύου διαφημίσεων. Τρίτοι κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένου της Google, χρησιμοποιούν cookies για να εμφανίζουν διαφημίσεις βασιζόμενοι στο ιστορικό επισκέψεων κάποιου στο www.stefanfashion.com Φυσικά, όλα τα δεδομένα που συλλέγονται με τον παραπάνω τρόπο θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους όρους χρήσης της εταιρείας μας και σύμφωνα με πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της Google, της Facebook ή της εκάστοτε εταιρείας.
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Η εταιρεία έχει προσαρμόσει το GDPR πλαίσιο.
Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).
To Adwords Remarketing είναι μια υπηρεσία Remarketing και behavioral targeting που παρέχεται από την Google. Συνδέει την δραστηριότητα του www.stefanfashion.com με το δίκτυο διαφήμισης του Adwords και το Doubleclick Cookie. Mπορείτε πάντα να αποποιηθείτε το cookie.
Μπορείτε να ρυθμίσετε το φυλλομετρητή (browser) του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή κατά τέτοιο τρόπο ώστε, είτε να σας προειδοποιεί για τη χρήση των διατάξεων (cookies) σε συγκεκριμένα πεδία της παρούσας ιστοσελίδας, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης διατάξεων (cookies) σε καμία περίπτωση.
Ανήλικοι Χρήστες
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ περιορίζει τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας μόνο σε ενηλίκους χρήστες. Περαιτέρω, πρόθεση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ είναι να μη συλλέγει προσωπικά δεδομένα ανηλίκων που τυχόν έχουν πρόσβαση στο δικτυακό της τόπο, κατά παράβαση των ανωτέρω οριζόμενων. Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτό δεν είναι εφικτό να διασφαλιστεί/επιβεβαιωθεί κάθε φορά από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, τυχόν ανήλικοι χρήστες του δικτυακού τόπου που διαβιβάζουν, μέσω αυτού, προσωπικά τους δεδομένα στη ΕΤΑΙΡΕΙΑ, υποχρεούνται και αναμένεται να έχουν λάβει τη συγκατάθεση των ασκούντων τη γονική μέριμνα αυτών ή των τυχόν επιτρόπων τους. Συνίσταται δε στους ενήλικους να ασκούν τη δέουσα εποπτεία των υπ’ ευθύνη τους ανηλίκων κατά την περιήγηση των τελευταίων στο διαδίκτυο και ιδίως στην παρούσα Ιστοσελίδα.
H παρούσα πολιτική απορρήτου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Γενικών όρων χρήσης και συναλλαγών της WWW.STEFANFASHION.COM και ενιαίο σύνολο με αυτούς. Η πολιτική αυτή δύναται κατά καιρούς να τροποποιηθεί βάσει πάντα της ισχύουσας νομοθεσίας. Οποιαδήποτε τροποποίηση θα ισχύει αμέσως κατά την ανάρτηση της στην ιστοσελίδα με σχετική ενημέρωση των επισκεπτών στην αρχική σελίδα μας. Σε κάθε περίπτωση εφόσον γίνεται χρήση του δικτυακού μας τόπου των υπηρεσιών του και των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, σύμφωνα με τα ανωτέρω αφού έχουν γίνει τροποποιήσεις, θα θεωρείται ότι τις αποδέχεστε ανεπιφύλακτα. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας πολιτικής, είστε σε θέση να μην συνεχίσετε την χρήση του δικτυακού τόπου όπως και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.